Jadual Sesi Temuduga SPA Bulan Jun

Semakan Temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik 17 Julai 2013

Untuk pengetahuan para calon Pegawai Tadbir Diplomatik 2013, calon-calon yang telah lulus peperiksaan memasuki skim perkhidmatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41 akan dipanggil temuduga secara berperingkat bermula pada 17 Julai 2013 – 31 Julai 2013.

Baca juga: Pengenalan Kepada Jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik

SEMAKAN TEMUDUGA PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK JULAI

Berdasarkan senarai terbaru yang dikeluarkan oleh pihak SPA, temuduga akan dijalankan pada 17 Julai 2013 sehingga 31 Julai 2013. Setelah selesai dengan temuduga fasa pertama yang diadakan pada bulan Jun lepas.

Anda bole membuat semakan untuk mengetahui sama ada anda layak atau tidak menggunakan link berikut. Pastikan anda memasukan no pengenalan diri yang betul semasa melakukan semakan.

SEMAKAN LAYAK TEMUDUGA

Anda diminta membuat semakan dari semasa ke semasa di penjadualan temuduga. Calon-calon juga akan dimaklumkan mengenai panggilan temuduga melalui emel/khidmat pesanan ringkas (SMS) dan surat panggilan temu duga. Oleh itu anda tidak perlu risau sekiranya anda tidak terpanggil untuk menghadiri temuduga fasa pertama yang telah diadakan.

Tips: Ketahui Apa Tugas Pegawai Tadbir Diplomatik

Selain itu, pihak kami juga akan turut membuat hebahan dan memberikan update terkini mengenai temuduga PTD 2013 melalui laman ini.